Najnovšie recenzie zo sekcie Gainery
- poškodená prvá lepiaca páska - plomba - možno pri preprave
- malá dierka na druhej plombe - lepiacom kryte - ako od špendlika...
mal som predtým jahodový, ten mi chutil viac.
inak ok.
Výhodne balenie za dobrú cenu, chutné, výhoda je, že sa dá zarábať s mliekom alebo aj vodou, príjemná vôňa . Ja som si k tomuto produktu objednala aj šejker v ktorom si tento nápoj ľahko zarobím
Super gainer, dobrá cena
Zatiaľ najlepší a najchutnejší gainer na trhu.
Reakcia obchodu BodyBulldozer
Ďakujeme za hodnotenie, odporúčame tiež vyskúšať radu profesionálnych výživových doplnkov značky BODYBULLDOZER za trvalo nízke ceny na základe recenzii mimoriadne spokojných užívateľov.
- Rozpustnosť
- Mix príchutí
- Zloženie
- zloženie
- chuť
- konzistencia
Gainer nebol pre mňa, tak neviem posúdiť. Ale vraj je dobrý.
- Chuť, zloženie bez sraciek a cukru, chuť, rozpustnost, nabratie hmoty
- Všetko ok
Super cena
- Zlá chuť
Všetko by bolo v poriadku keby neprišiel roztrhntý. Moc sa zneho nevysypalo síce ale zbytočne bordeľ. Inak spokojnosť
- skvela chut (miesam s mliekom)
- dobra rozpustnost
- pri pravidelnom cviceni naozaj podporuje rast svalovej hmoty
Pravidelne uzivam uz viac nez rok a na zaklade recenzii, zlozeniu aj vlastnych skusenosti mozem doporucit.
Najlepsia prichut cokolada, pripadne cokolada/arasidove maslo.
Vzdy kupujem najvacsie balenie, ktore sa oplati najviac.
- Výborná chuť
- Kvalitný
- Dobrá chuť
- Ľahko sa zarába
Velmy výhodná cena.
Reakcia obchodu BodyBulldozer
Tento produkt si kupujem už roky a nemám dôvod ho meniť.
- odporucam
- Super, nabral som po tomto gainery fakt svetovo
- Vynikajúca chuť
- Dobrá cena
- Miestami spôsobuje “uspávanie”
- Treba si zvyknúť na veľký objem kalórií pre organizmus- miestami to ma tendenciu uspať.
Vynikajúca chuť aj kvalita. Cena je výborná. Z tohto gainera v kombinácii s kreatívnom sa rozhodne priberá. Skvele. Treba si dať pozor na dávkovanie- niekedy spôsobí “uspanie” a taktiež sa môže dlhšie tráviť. Za mna najlepší gainer po ktorom je vidieť výsledky, odporúčam kúpiť k nemu kreatin a vyložene priberie každý.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »