Najnovšie recenzie zo sekcie Gainery
- Prichut cokolada je vyborna
- Garancia nabratia hmotnosti
Výborná chuť, veľmi dobré zloženie a zdravé.
- Chutný
- Příchuť jahoda intenzivní, moc dobrá
produkt zatím zkouším krátce, hůře přibírám na hmotě, proto zakoupeno na zkoušku jako pomocník v této cestě, moc dobrá příchuť jahoda, pro někoho možná až moc sladké, ale to mi nevadí, pokud je možnost, lepší rozmíchávat v mixéru než v šejkru.
- Celkem dobrá chuť ( čokoláda ) 2500g
- Špatné zavírání pytle ,mám co dělat ho vždy pořádně uzavřít .jinak vše o v pořádku , teprv jsem začal užívat tak uvidíme jestli se ukážou výsledky .
Myslím že za tu cenu je to velmi dobré , a co doporučuji tak ještě protein jahodu , má velmi dobrou chuť , ale v tom 2500g pytli jak říkám ,špatně se uzavírá , lepší by bylo v nějaké 2500 g uzavíratelné tubě .
Spokojný.
Skvelá chuť
- Dobra chuť až na veľkú odmerku.
- Skvělé složení
- Rychlá příprava
- Výborná chuť
- Dokonale plní svoj účel
- V balení je veľká 50g odmerka
- Praktické balenie
- Príchuť vanilky mi príde až zbytočne veľmi sladká
- Chutné, nabratie zaručené
- chutne aj splnil svoj ucel
- ma vitaminy, dobre chuti
Vzhľadom na dobu používania ťažko hodnotiť.
Výborná chuť, rozpustnost, cena, a samozrejme zloženie produktu
Skvelá chuť dobre sa rozpúšťa určite objednám aj nabudúce
- Je to super
- Vôbec nieje sladký (coockies) môžem ho piť dlhodobo a nesprotivý sa. Už som ho pil dávnejšie a popri strave som šiel pekne hore
- Bielkoviny
- Super trávi
- Coockies aj capuchino chutia skoro rovnako ale mne to nevadí a chutí to ako palacinkové cesto. V podstate nepoznám veľa ľudí čo im to chutí ale za skúšku to stojí :) a ak by nechutilo tak to viete posunúť ďalej
Gainer zo super hodnotami a Bčkami ktoreé zlepšia trávenie. Fakt dobre trávy no chuť je horšia čítal som že coockies a capuchino sú neutrálnejšie chuťovo a malina a jahoda vraj chutia horšie
- Po tréningu u mňa topka
- uplne splnuje co sme pozadovali
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »