Najnovšie recenzie zo sekcie Gainery
Dobrý gainer najmä príchuť jahoda.
Chutný a v lete navyše aj osviežujúci nápoj.
- Prijemna Chut
- Príchut
- Nepraší ako napr. protein od iného výrobcu.
Velmi som sklamaný nakolko produkt som už mal od gymbeam.hu z madarska, teraz som kúpil na gymbeam.sk a absolutne iná chuť. Jednoducho presne tak ako píšú ostatný nedá sa to vypiť.
Super produkt.
- dobre vyzivove hodnoty co sa tyka proteinu
- jednoducho neznisitelna chut
- neviem co v tom je, ale pri odporucajnej davke (ano zriedenej s vodou) cloveka klepe ako keby si strelil 10 lajn naraz, vsetko svrbi. odporucil by som tak 1/4 odporucanej davky a urcite zmiesat s jedlom, ale to uz hodnoty nie su take dobre ako konkurencia a tiez nechcete s jedlom v bruchu posilovat
- spominal som ze to chuti velmi zle?
Tento produkt na ma papieri velmi dobre hodnoty kvalitnych proteinov, ale ta chut je jednoducho N E Z N E S I T E L N A. Keby je ten prasok nedochucovany umelymi sladidlami bol by to tisic krat prijatelnejsi produkt; mohla by to byt nutralna proteinova hmota, ktoru by si clovek mohol, ked musi, dochutit sam podla potreby.
Vyrobcovia tohto nechutneho proteinoveho prasku si ale zrejme povedali j***t Flavor Chemistu a dajme tam barz jake umele sladidlo. Poviem vam takto: chcuti to, ako keby ste si nechali v mikrovlnke roztopit mikrotenovy sacik a do toho pridali asi kilo toho najnechutnejsej sukralozy s prichutou vnilkovej zmrzliny z bangladesu ktora sa stihla cestou na slovensko roztopit a ziskat salmonelu.
Ked sa pozrieme na inu konkurenciu, ktora si da na tom zalezat, napr. Manu, vidime ze sa to da aj chutne. Toto je jednoducho jeden nechutny pre-umelo-sladidlovy kentus, ktory z posilovania, alebo doplnania dietnej stravy robi nechutny zazitok ku ktoremu si clovek neskor vybuduje odpor, lebo pretym musi vypit pol litra tejto zbrndy
Je veľmi chutný a spĺňa moje požiadavky.Uz som ho odporúčal aj známi.
- super prichut
- dobre sa rozpusta
Kvalita je rovnako dobrá,ako ostatné predražené suplementy.Proste primeraná kvalita,za veľmi výhodnú cenu.Ja odporúčam.Za čo by som strhol 5-10 bodov je chuť produktu,ale na chuť bodať,lejeme to predsa do seba z iným zámerom.
Cca za dva tyzdne som nabral na vahe zo72kg na 80kg.Takze automaticky som objednal druhe balenie odporucam.Skusil som uz vela gainerov aj protakov ale tento Reflex proste naj na trhu neviem ci aj pre druhych ale osobne mne pasuje a vaha sila aj vydrz energia vyrazne isla hore.Takze kupujte kupujte a cvicte cauky
- Zlepšili receptúru. Nieje už taký sladký a spoň mňa nenafukuje
- Určite by som odporúčal aj začiatočníkovi. Pri predpísanom dávkovaní je cítiť nárast sily aj objemu.
Zatiaľ skúšam,mám cokis príchuť, není taká sladká,uvidím či s neho priberiem.Dobre sa rozpúšťa,sú tam kulicky sušeniek,ty ostávajú,inak lahodná chuť.
Chuťovo dobre
Jedini gainer od ktorého som dostal až 10kg za 2 mesiace
Dávam si ho z času na čas na prestriedanie z 737dmičkou, tiež odporúčam.
Produkt celkom fajn mohol byť trochu viac sladký ale dá sa.
- Dobrý
- chutné
- Je ťažké vypiť veľký objem.
Zatiaľ vám nemôžem povedať výsledky, ale chuť a konzistencia kokteilu je dobrá.
- vyborna chut, bez zbytocnych sladidiel. Aj velkost je super.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »